Gulvafhøvling – Gulvafhøvling er den grove og barske behandling

Gulvafhøvling er et godt alternativ til afslibning af trægulve. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning alt rigeligt, men nogle gange kan overflade være så vanskelig at afslibe at en gulvafhøvling er nødvendigt.

“Trægulve bliver smukke når en gulvhøvl bearbejder sig ned i træets dybde og kalder det rene træ frem.”

Gulvafhøvling på Amager

På Amager udføres gulvafhøvling på gamle trægulve med en fernisbelægning, men også i andre tilfælde som:

  • Fuldmaling
  • Spartelrester
  • Limrester
  • Tæpperester
  • Niveauforskelle
  • Skævheder

men som sagt i alle tilfælde hvor en gulvafslibning ikke slår til.

Gulvafhøvling går i dybden med dine gulve

Gulve, der har været meget igennem og nu er grimme, mørke og ridsede, kan hurtigt blive som nye igen. Løsningen er en gulvafhøvling, der effektivt fjerner det øverste lag af gulvet – inklusive lak, maling og dybe ridser og hak.

Tilbage er det fineste naturlige, lyse og velduftende træ, der er lige så smukt, som dengang gulvet blev lagt, da ejendommen blev opført.

Speciel gulvafhøvling maskine kaldes gulvhøvl

En gulvafhøvling sker med en speciel maskine, der er forsynet med små skarpe knive, der er fastgjort på en roterende valse. Maskinen køres hen over gulvet af dygtige fagfolk, og tager hele tiden et laf af trægulvets overflade, indtil det lyse flotte træ er helt fremme i dagens lys.

Såden opnås den rette finish

Efter gulvafhøvlingen får gulvene en omgang gulvafslibning, der foregår med sandpapir, og det sikrer, at gulvene bliver glatte og jævne.

Efterbehandling med lud

Efter gulvafslibning får gulvene som regel en ludbehandling, der sikrer, at træet ikke bliver gulligt i lyset. Og herefter er trægulvet klar til den endelige behandling med en lakering, en oliebehandling eller en sæbebehandling.

Gulvservice på topplan

Din fagmand på området, gulvmanden, ved præcis, hvad der skal til, for at du får mest mulig glæde af dit renoverede gulv. Gulvmanden ved også, hvordan du bedst vedligeholder og plejer trægulvet og hvilke midler og sæber, der er bedst til formålet hjemme hos dig.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

155 kommentarer til “Gulvafhøvling – Gulvafhøvling er den grove og barske behandling”

  1. [url=http://clonidinebest.us.com/]Clonidine Adhd[/url] [url=http://zithromaxgenericbuy.com/]Zithromax[/url] [url=http://xenicalgenericbuy.com/]xenical[/url] [url=http://hydrochlorothiazide.in.net/]get more info[/url] [url=http://buypropecia.us.com/]buy propecia[/url] [url=http://metformingenericbuy.com/]metformin[/url] [url=http://tadacipbest.us.com/]Tadacip[/url] [url=http://synthroidgenericbuy.com/]synthroid 75[/url] [url=http://buymetformin.us.com/]metformin online[/url] [url=http://vardenafilgenericbuy.com/]vardenafil hcl 20mg tab[/url]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.