Billig afslibning af trægulve, dørtrin, trappetrin på Amager

Afslibning af trægulve, fodspark, vindueskarme, bordplader, trappetrin og dørtrin tilbydes i København og på hele Amager. Billig gulvafslibning priser i København er vores slogan og her får du absolut fornuftige priser på alt gulvarbejde. Gulvrenovering, gulvrestaurering og gulvopgaver af forskellig slags er lige os.

Afslibning på Amager

Afslibning af trægulve udføres meget på Amager men vi kan faktisk udføre andet end gulvafslibning. Alle vandrette flader af træ kan afslibes af vore dygtige gulvfolk.

 • Dørtrin
 • Køkkenbordplader
 • Trapper
 • Vindueskarme af træ

og meget mere afslibes af vore gulvfolk. Idet vore gulvslibemaskiner er beregnet til trægulve er de meget tunge, helt op til 72 kg. Derfor kan vi ikke afslibe emner der er vandrette, her må du selv igang eller benytte en malermester. Derimod er vi specialister i afslibning af vandrette flader, så kontakt os gerne for en snak om dine næste emner som trænger til en opfriskning.

“Alle lige og vandrette flader i træ kan afslibes af vores dygtige gulvslibere.”

 

Kort og godt – Hvad skal afslibes?

Så er det overvejelsernes time for hvad skal der gøres ved dit trægulv? Skal det blot have en opfriskning fordi det er begyndt at blive mat og slidt, eller skal der slibes ned i træet for at fjerne hakker og ridser. Hvis det kun er skomærker, som skal fjernes, så kan en opfriskning gøre det. Hvorimod hvis den gamle overflade skal fjernes så må der en flertrins gulvafslibning til.

NOTE: Den helt store tur kaldes en fuldslibning og udføres med 4 – 5 afslibning, hvor der startes med en grovkornet sandpapir for til sidst at afslutte med den helt fine.

Afslibning og re-oliere eller re-lakere

Det vil sige at vi bibeholder den gamle overfladebehandling med olie eller lak, hvorefter vi matsliber overfladen så en ny kan påføres. Vi tilbyder følgende typer gulvbehandling:

• Sæbebehandling
• Oliebehandling
• Bejdsning
• Ludbehandling
• Lakering
• Voksbehandling

Efter gulvafslibningen rengøres gulvet med støvsugning og eventuelt vask afhængig af gulvbehandlingen og gulvets beskaffenhed.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Billig afslibning af trægulve, dørtrin, trappetrin på Amager, 10.0 out of 10 based on 1 rating

18 kommentarer til “Billig afslibning af trægulve, dørtrin, trappetrin på Amager”

 1. Pingback: SiC powder
 2. Pingback: Caco-2 cell model
 3. Pingback: gvkbiosciences
 4. Pingback: gvkbiosciences
 5. Pingback: Halong bay on Land
 6. Pingback: ihaelu
 7. Pingback: 똘똘이스타

Lukket for kommentarer.